Casa de la Taronja és una empresa de producció i comercialització directa de taronges i mandarines d'alta qualitat de producció pròpia. Les nostres taronges i mandarines provenen de la Valldigna, (la Safor, València). Aquestes terres han estat vinculades a l'agricultura des de temps ancestrals i, en concret, el cultiu de la taronja està present des del segle XIX.

La nostra empresa està formada per gent jove que la nostra vida sempre ha estat vinculada de forma professional a l'agricultura. Hem heretat la terra, les formes de conreu, de regadiu ... dels nostres avantpassats i les hem millorat adaptant-nos a les noves tècniques de conreu que resulten més beneficioses per al medi ambient.

Aquesta saviesa popular ens aporta aconseguir un producte de qualitat que contribueix a mantenir els treballs de camp d'una manera digna que respecti els ritmes de la terra.

Volem arribar directament a l'consumidor sense passar per intermediaris. D'aquesta manera aconseguim que li arribi a el client un producte de major qualitat a més de poder establir bons preus finals. Nosaltres intentem que els nostres productes tinguin un equilibri ecològic, social i econòmic.

Per aquest motiu les nostres taronges i mandarines es serveixen acabades de collir. Sense tractaments fitosanitaris ni pesticides. En 24 / 48h arribaran de l'hort a casa teva.

A més, a Casa de la Taronja comptem amb: mel artesanal, melmelada casolana, oli d'oliva d'almàssera premsat en fred convencional i ecològic.