CONDICIONS GENERALS

Per fer una comanda no cal estar registrat al web.

Totes les comandes són d'acord amb les següents Condicions Generals de Venda que formaran part del Contracte de Venda. L'acceptació dels productes implicarà l'acceptació d'aquestes Condicions Generals de Venda.

 

1. - PREUS I PAGAMENTS

Els preus reflectits a la nostra web inclouen l'IVA.

Els preus de venda es poden modificar sense previ avís.

El pagament de la compra es realitzarà en finalitzar la comanda. El pagament es realitzarà d'acord a l'opció escollida pel client: Paypal, contra-reemborsament (increment de 3 € sobre el preu final de la comanda, comissió cobrada per les agències de transport), transferència bancària o ingrés.

En cas de pagament per ingrés o transferència bancària, el comprador haurà d'indicar el número de comanda i el seu nom.

Titular: CASADELATARONJA (Xavier Català)

Les dades bancàries per fer l'ingrés o transferència us apareixeran en finalitzar el procés de compra.

Deu saber que des que vostè realitza la transferència o el pagament a finestretes poden passar 48 hores fins que el banc ens ho comuniqui a nosaltres, per la qual cosa, lògicament, la seva comanda no es prepararà fins aquell moment, per la qual cosa l'enviament es endarrerirà.

 

2. - DISPONIBILITAT DE PRODUCTES

Casadelataronja utilitzarà els seus millors recursos per complir amb les dates pactades de lliurament, però aquestes no seran més que estimatives, pel que no afectaran la naturalesa d'aquest contracte. Si algun dels productes no està disponible en el moment de la comanda automàticament ens aprovisionem d'aquest el més aviat possible per poder fer l'enviament. Si el reaprovisionament es retarda ens posarem en contacte amb el client en la major brevetat possible per comunicar-li el motiu del retard.

En cas de pluja la comanda es recol · lectarà en el moment òptim de recollida i s'enviarà en un termini de 24/48 hores, encara que la comanda està realitzat amb anterioritat.

 

3. - RECLAMACIONS

No s'admetran ni hi ha responsabilitat de danys (inclosos els ocasionats durant el transport) o errades dels productes llevat que el comprador ho notifiqui per correu electrònic i / o telèfon a Casadelataronja abans de les 24 hores posteriors a la data de recepció dels productes.

No s'admetran reclamacions ni hi ha responsabilitat per productes que difereixin en quantitat o especificacions de les dades al comprador tret que el comprador ho notifiqui per correu electrònic abans dels 3 dies següents a la data de recepció d'aquests.

 

4. - ENVIAMENTS

Ports segons quantitat de la comanda per a la Península.

Per mercats internacionals, Balears, Canaries, Ceuta y Melilla, ports a convenir (consultar).

Les comandes s'enviaran mitjançant un servei de missatgeria urgent, el qual garanteix el lliurament en un termini màxim de 24 a 72 hores per enviaments a la Península, a consultar en cas d'enviaments fora de la Península. Aquests terminis s'entenen en dies laborals.

 

5. - TERMINIS DE LLIURAMENT

El termini de lliurament pot variar en funció de la disponibilitat dels productes. Per als productes en estoc, el termini de lliurament habitual és de24 a48 hores en dies laborables. En qualsevol cas, l'enviament es processa com més aviat possible en lògic interès de les dues parts.

 

6 - DEVOLUCIONS I GARANTIA

La nostra principal garantia és la satisfacció total del client amb els nostres productes pel que si, un cop rebut, aquest està en males condicions o bé simplement s'ha tractat d'un error, disposarà de 3 dies per fer la devolució. En aquests casos, Casadelataronja retornarà l'import de la compra o canvi del producte, les despeses d'enviament aniran a compte de l'empresa. Per poder realitzar la devolució o el canvi serà requisit indispensable que tant el producte com el seu embalatge estiguin en perfectes condicions. Casadelataronja es reserva el dret d'acceptar aquelles devolucions que no compleixin amb aquesta condició.

Per tornar un producte adquirit en Casadelataronja haurà de notificar prèviament per correu electrònic indicant els següents punts:

1. Nombre de comanda, data, nom i adreça de correu electrònic amb la qual es va efectuar la compra.

2. Productes comprats, incloent el seu preu.

3. Motiu de la devolució.

Un cop analitzada la seva petició se li enviaran per correu electrònic les instruccions necessàries per realitzar la devolució o canvi. Un cop rebut i comprovat l'estat del producte es procedirà a realitzar l'abonament corresponent mitjançant transferència bancària al compte que el client especifiqui o al canvi del producte.

En el cas que l'enviament no arribi en perfectes condicions o que hagi hagut un error per part de Casadelataronja, el client tindrà dret a sol · licitar que se li reenviï el producte sense cost addicional per la seva part o que se li restitueixi l'import total de la compra incloses les despeses d'enviament, un cop el producte hagi estat retornat a les nostres instal · lacions i s'hagi comprovat la incidència. En el cas que l'enviament hagi sofert danys durant el transport, el client ha de comunicar aquesta situació a Casadelataronja abans de les 24 hores naturals posteriors a la seva recepció. En aquest cas, Casadelataronja s'iniciarà el procediment de reclamació a la companyia de transports per substituir la mercaderia danyada sense càrrec addicional al client.