Cistella  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Taxa
0,00 € Total

Els preus són amb IVA inclòs

Cistella Ho compro

Oli d'oliva verge, ampolla de 500 ml Veure sencer

Oli d'oliva verge, ampolla de 500 ml

Ampolla de 500 ml                                                                                                                                                                     Varietat: ARBEQUINA

Més detalls

oli-oliva-verge-bot-500-ml

3,50 €

4 altres productes de la mateixa categoria:

Característiques arbequina: és una oliva petita i arrodonida molt resistent al fred. La podem trobar a mitjans de novembre. És una varietat de les més apreciades per a la producció d'oli, amb un rendiment del 20 al 22%.

Oli d'oliva verge. QUALITAT SUPERIOR. 
Varietat d'olives: Arbequina. 
Acidesa: 0,8. 
Almàssera, situada a Quatretonda, municipi de la Comunitat Valenciana. 
Les olives dels agricultors de la Comarca de la Vall d'Albaida arriben a l'almàssera on se'ls extreu l'oli pur d'oliva verge. 
La temporada de recollida és de novembre a febrer. 
Les olives arriben a l'almàssera en el seu punt òptim de maduració. S'aboquen al molí on es trituren. Després, passen a la centrifugadora on es separa la pasta, l'aigua i l'oli. Quan finalitza aquest procés l'oli passa a unes tremuges i es manté durant un mes fins que se separen les impureses finals de l'oli pur d'oliva verge. En passar el mes s'extreu l'oli i s'envasa. 
Tot el procés d'extracció de l'oli és natural. Es fan proves per comprovar que compleix amb els requisits sanitaris corresponents.