Cistella  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Taxa
0,00 € Total

Els preus són amb IVA inclòs

Cistella Ho compro

Categories:

Oli d'oliva verge, 1 marraixes de  2L Veure sencer

Oli d'oliva verge, 1 marraixes de 2L

Marraixa de 2L                                                                                                                                                                           Varietat: ARBEQUINA

Més detalls

oli-oliva-verge-1-marraixes-2L

12,00 €

4 altres productes de la mateixa categoria:

Característiques arbequina: és una oliva petita i arrodonida molt resistent al fred. La podem trobar a mitjans de novembre. És una varietat de les més apreciades per a la producció d'oli, amb un rendiment del 20 al 22%.

Oli d'oliva verge. QUALITAT SUPERIOR. 
Varietat d'olives: Arbequina. 
Acidesa: 0,8. 
Almàssera, situada a Quatretonda, municipi de la Comunitat Valenciana. 
Les olives dels agricultors de la Comarca de la Vall d'Albaida arriben a l'almàssera on se'ls extreu l'oli pur d'oliva verge. 
La temporada de recollida és de novembre a febrer. 
Les olives arriben a l'almàssera en el seu punt òptim de maduració. S'aboquen al molí on es trituren. Després, passen a la centrifugadora on es separa la pasta, l'aigua i l'oli. Quan finalitza aquest procés l'oli passa a unes tremuges i es manté durant un mes fins que se separen les impureses finals de l'oli pur d'oliva verge. En passar el mes s'extreu l'oli i s'envasa. 
Tot el procés d'extracció de l'oli és natural. Es fan proves per comprovar que compleix amb els requisits sanitaris corresponents.