Cistella  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Taxa
0,00 € Total

Els preus són amb IVA inclòs

Cistella Ho compro

Categories:

Casa de la Taronja és una empresa de producció i comercialització directa de taronges d'alta qualitat de producció pròpia. Les nostres taronges provenen de la Valldigna, (la Safor, València). Aquestes terres han estat vinculades a l'agricultura des de temps ancestrals i, en concret, el cultiu de la taronja és present des del segle XIX.

La nostra empresa està formada per gent jove que la nostra vida sempre ha estat vinculada de forma professional a l'agricultura. Hem heretat la terra, les formes de cultiu, de regadiu ... dels nostres avantpassats i les hem millorat adaptant-nos a les noves tècniques de cultiu que resulten més beneficioses per al medi ambient.

Aquesta saviesa popular ens aporta aconseguir un producte de qualitat que contribueix a mantenir els treballs del camp d'una manera digna que respecti els ritmes de la terra.

Volem arribar directament al consumidor sense passar per intermediaris. D'aquesta manera aconseguim que li arribe al client un producte de més qualitat a més de poder establir bons preus finals. Nosaltres intentem que els nostres productes tinguen un equilibri ecològic, social i econòmic.

Per aquest motiu les nostres taronges es serveixen acabades de collir. En 24/48 hores arribaran de l'hort a ta casa.

A més, a Casa de la Taronja produïm mel artesanal, oli d'oliva verge extra convencional i ecològic, i licors artesanals.