Cistella  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Taxa
0,00 € Total

Els preus són amb IVA inclòs

Cistella Ho compro

Categories:

TARONGES

Hi han 7 productes
TARONGES

Taronges 100% naturals directes de l'agricultor. Aliment fresc, saludable i lliure de residus com pesticides i...

Més

Subcategories

 • Taronja Navelina

  A la venda de novembre a febrer. Taronja de forma arrodonida i bon tamany. La seva pell és fina de color ataronjat intens. Sense llavors. Té un sabor dolç i produeix molt de suc. Producte 100% natural sense tractaments fitosanitaris ni pesticides.

 • Taronja Navel

  FORA DE TEMPORADA: a la venda de desembre a febrer. Taronja de forma arrodonida i bon tamany. La seva pell és gruixuda de color ataronjat. Sense llavors. Té un sabor dolç amb un toc àcid i produeix molt de suc. Producte 100% natural sense tractaments fitosanitaris ni pesticides.

 • Taronja Navel-Lane

  FORA DE TEMPORADA: a la venda de febrer a maig. Taronja de forma arrodonida i bon tamany. La seva pell és fina de color ataronjat intens. Sense llavors. Té un gust dolç que manté durant molt de temps, sent aquesta una de les característiques més destacables. Produeix molt suc. Producte 100% natural sense tractaments fitosanitaris ni pesticides.

 • Taronja Valencia-Late

  FORA DE TEMPORADA: a la venda de març a juny. Taronja de forma arrodonida i mida variable. La seva pell és fina de color ataronjat suau. Poques llavors. Té un sabor dolç, encara que respecte a les altres varietats una mica més àcid. Produeix moltíssim suc. Producte 100% natural sense tractaments fitosanitaris ni pesticides.