Cistella  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Taxa
0,00 € Total

Els preus són amb IVA inclòs

Cistella Ho compro

Categories:

MANDARINES

Hi han 4 productes
MANDARINES

Mandarines 100% naturals directes de l'agricultor. Aliment fresc, saludable i lliure de residus com pesticides i...

Més

Subcategories

  • Mandarina Clemenvilla

    FORA DE TEMPORADA: a la venda de novembre a febrer. Mandarina de forma aplanada de mida mitjana a gran. La seva pell és fina de color ataronjat-vermellós intens. Amb poques llavors. Té un sabor dolç amb gran acceptació per a tots els paladars. Producte 100% natural sense tractaments fitosanitaris ni pesticides.

  • Mandarina Fortuna

    FORA DE TEMPORADA: a la venda de febrer a abril. Mandarina de mida mitjana, d'un color taronja intens i vermellós. La polpa és tendra i fundent, ja que es desfà fàcilment en boca per la seva gran quantitat de suc. Té poques llavors. Aquest fruit manté el seu suc estant a l'arbre, molt de temps després de la seva maduració. Producte 100% natural sense tractaments fitosanitaris ni pesticides.

  • Mandarina Ortanique

    FORA DE TEMPORADA: a la venda de febrer a abril. Mandarina de forma aplanada de mida mitjana a gran. La seva pell és rugosa de color ataronjat suau. Amb alguna llavor. Té un sabor dolç amb molt de suc. Es pot utilitzar per a suc. Producte 100% natural sense tractaments fitosanitaris ni pesticides.